Elegante kettingen van zilver of goud voor onze charmante hangers !

Hierboven zie je verschillende modellen zilveren kettingen en gouden kettingen. De kettingen zijn er in meerdere lengtes. Gouden kettingen en zilveren kettingen zijn de trend, vooral als je er een mooie  hanger aan hangt. Zilveren kettingen zijn helemaal geweldig als je het wat rustiger wilt houden en niet te opvallend wilt overkomen. Gouden kettingen geven weer net dat tintje meer klasse. Zo is er voor ieder wat wils ! Misschien heb jij net je geweldige familiehanger besteld en ben je gelijk nog op zoek naar de bijpassende ketting in het zilver of een blinkende ketting in het goud. Dan is dit de website die je hebben moet om hier je prachtige gouden ketting of zilveren ketting te bestellen. De kettingen van zilver en de kettingen van goud  zijn prima geschikt om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven bij een schitterende hanger die jij net besteld hebt voor je beste vriend of vriendin. Misschien hebben jullie net die in het oog springende vriendschapshangers gekocht, dan zijn dit de smaakvolle sprekende halskettingen die daar voortreffelijk bij passen. Deze elegante halskettingen van goud en de luxe halskettingen van zilver staan altijd modieus. De éne keer misschien wel voor één van onze schitterende liefdevolle dierenhangers en de andere keer weer voor één van onze vertederende mama sieraden. Er zal in ieder geval een geschikte ketting voor je bij zijn, of het nou een ketting is van zilver of een prachtige ketting van goud zal zijn dat maakt dan eigenlijk niet zo veel uit !

Gouden kettingen en zilveren kettingen met verschillende schakels.

Dit is toch wel een hele mooie collectie met zilveren colliers en gouden colliers. Prachtige vormen met een modieus tintje. De ketting met een venetiaanse schakels voor de stoere, elegante letterhanger en de ketting met een fantasie schakel voor onze karakteristieke graveerplaatjes bijvoorbeeld. Uiteraard passen onze schitterende kettingen van goud en onze fraaie kettingen van zilver om iedere hanger die jij jezelf of iemand anders net cadeau gegeven hebt. De kettingen met een venetiaanse schakel hebben een “geblokt” uiterlijk. De gouden ketting met een venetiaanse schakel of de zilveren ketting met een venetiaanse schakel is op dit moment één van de populairste schakels die in de sieraden toegepast worden. De lekker dragende ketting met een venetiaanse schakel ligt lekker stevig op de hals en draagt daarom heerlijk comfortabel. De fantasie ketting met Jasseron schakel is al eeuwenoud en is ongekend populair onder de veelzijdige vrouwen. Ook een ideale ketting om een hanger aan te dragen. Deze zilveren ketting fantasie straalt rust uit en daarom staat een wat drukkere hanger er heel chic aan. Neem nou onze bewerkte vriendschapshangers die staat prachtig aan bijvoorbeeld deze fantasie ketting, of neem de infinity hanger van goud met zijn elegante krul vorm. Deze staat heel charmant aan de ketting met een jasseron schakel, maar kan natuurlijk ook aan kettingen met een venetiaanse schakel, die weer een robuust tintje geeft aan dit prachtige geheel.  Voor welke ketting met welke  schakel kies jij ? Word het de vierkante zilveren ketting met venetiaanse schakel of word het de gouden fantasie ketting met de ronde jasseron schakel ?

Gouden en zilveren colliers in verschillende lengtes.

Onze gouden kettingen en onze zilveren kettingen hebben verschillende lengtes. Dat is natuurlijk heel makkelijk voor de diversen hangers die wij jou aanbieden. Misschien wil jij jouw net uitgekozen hanger van één van onze paarden sieraden wel heel dicht om je hals dragen met één van onze in het oog springende kettingen, zodat deze goed zichtbaar is. Ga dan voor de lengte van een gouden ketting van 38-42 cm en je zult zien dat het prachtig uitkomt. Het zou ook kunnen zijn dat jij één van onze familie sieraden hebt uitgekozen en die dus wat dichter bij je hart wilt dragen kies dan voor de lengte van een zilveren ketting van 45-50 cm. Dat zou dan de juiste lengte ketting daarvoor zijn en op de voor jouw perfecte plaats hangen. Het is gewoon heel makkelijk om te kunnen kiezen uit diversen lengtes van onze zilveren kettingen en onze gouden kettingen. Of je nou voor de gouden fantasie schakel ketting gaat of voor de zilveren venetiaanse schakel ketting. Dat maakt dan helemaal niet uit. Je kiest welke ketting het mooist staat bij jouw hanger of de hanger die jij cadeau geeft.

Gouden kettinkjes en zilveren kettinkjes ook voor jongens en meisjes.

Ideaal toch dat deze zilveren kettinkjes en deze geel gouden kettinkjes in diversen maten te verkrijgen zijn ? Hoe leuk is het om onze kleine prinsesjes een cadeau te geven met onze schattige dierenhangers met haar naam erin of de naam van haar lievelingsdier. Bestel hierbij een smaakvol gouden kettinkje en zo’n klein hartje gaat absoluut sneller kloppen. Wat dacht je van de zilveren kettinkjes voor onze stoere bink? Geweldig zijn de graveerplaatjes met jouw stoere bink zijn naam erin en een gouden kettinkje of een zilveren kettinkje in de juiste lengte. Je zal zien dat hij enorm met zijn ketting zal gaan pronken ! Ook zijn de hartjes hangers prima geschikt voor onze venetiaanse schakel ketting van goud of voor onze fantasie schakel ketting in het zilver of precies andersom, dat is maar net waar je voorkeur naar uit gaat natuurlijk. Al met al hebben wij keuze genoeg voor onze kleine koters. Je zal zien met een echte zilveren kettinkje of met een kettinkje van echt goud zijn ze koning te rijk !