SELECTEER EEN CATEGORIE:

BETALEN

Wij willen dat onze klanten veilig en met plezier kunnen winkelen. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen met een actuele en vertrouwde internettechnologie. Naamketting.nl biedt de betaalmogelijkheden: iDEAL, Credit Card en Paypal.

Wij zijn ons ervan bewust dat de beveiliging van gegevens bij internetaankopen belangrijk is. Bij ons worden persoonlijke gegevens (adres, klantnummer, bestelgegevens...) uit alle formulieren door middel van de zogenaamde SSL-Techniek (Secure Locket Layer) gecodeerd overgedragen. Daarmee zijn de persoonlijke gegevens beveiligd en hebben onbevoegden geen toegang tot de gegevens. De beveiligde verbinding is te herkennen aan de volgende punten:

het getoonde internetadres begint in plaats van "http://..." met https://...
in de browser verschijnt onderaan de vensterrand een gesloten hangslotje.

iDEAL

iDEAL is betalen via internetbankieren dus vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel. Maar hoe gaat het nu precies in zijn werk?

Stap 1:  op het moment van afrekenen verschijnen de verschillende betalingsmogelijkheden op het scherm. Kies voor iDEAL.

Stap 2:  selecteer de bank waar je online je bankzaken regelt. Dan opent het programma internet bankieren van de bank. Alle relevante gegevensstaan al ingevuld dus geen ‘gedoe’ met het overnemen van ordernummersen bedragen.

Stap 3:  autoriseer de betaling op de bekende manier, met de e.dentifier, ASN Digipas, Acces Key, Easykey, Tan-code, Random Reader of Digipas. De bank bevestigt de betaling.

Stap 4:  verlaat internet bankieren en keer terug naar de webwinkel. De aankoop is betaald.

Direct zichtbaar op het rekeningoverzicht

De betaling is meteen zichtbaar op het elektronische rekeningoverzicht van de bank. Heel handig om gelijk het overzicht te hebben en om te voorkomen dat je ongemerkt meer geld uitgeeft dan je van plan was. Je naam en rekeningnummer zijn pas bekend bij ons nadat je de betaling hebt goedgekeurd.

Eenvoudig te herkennen op het rekeningoverzicht

Op het bankafschrift is een betaling met iDEAL eenvoudig te herkennen. Bij de omschrijving staat op de tweede omschrijvingregel het 16-cijferige iDEAL-transactienummer. Ook melden de meeste banken in de omschrijving dat het om een iDEAL-betaling gaat.

Een vreemde naam op uw bankafschrift

Bij een online aankoop, verwacht de klant de naam van de webwinkel op het rekeningoverzicht. Daar is immers aan betaald. Een webwinkel kan het innen van betalingen echter ook uitbesteden aan een Payment Service Provider (PSP). Dan staat de naam van de PSP op het rekeningoverzicht. Via de PSP komt de betaling bij de webwinkelier terecht.

Credit Card

Op Naamketting.nl is het ook mogelijk om te betalen met een Credit Card zoals Mastercard, Maestro, American Express of VISA. Dit gebeurt via een uiterst beveiligde SSL server die de creditcardgegevens versleuteld verstuurt.

Paypal

Wanneer u PayPal gebruikt voor een online betaling, verstrekt u alleen uw e-mailadres van PayPal. Uw gevoelige financiële informatie wordt veilig opgeslagen op de servers van Paypal. Onze webwinkel ontvangt de betaling van PayPal zonder dat wij uw financiële informatie te zien krijgen. Elke PayPal-betaling wordt gevolgd door een e-mail waarin de transactie wordt bevestigd, zodat u wordt beschermd tegen identiteitsfraude.